Post by muwalmuharsu on Feb 12, 2022 16:05:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Raft Survival: Prežitie v divočine ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Raft Survival: Prežitie v divočine IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zdroj generátora cheatov ▞▞▞
▞▞▞ Raft Survival: Prežitie v divočine 2022 version ▞▞▞
Toto je celkom dobre urobená hra. Mojich pár problémov je: 1, prispôsobujete si rozloženie tlačidiel a 2. neustále koktanie, keď hrám hru, každú pol sekundu na pol sekundy zamrzne. Je to naozaj ťažké hrať. Musel som odinštalovať predtým, ako ma bolela hlava pri pokuse pokračovať v hraní, opravte to a ja sa vrátim a ohodnotím lepšie.
Je to návykové a zábavné, ale jedna vec, ktorá ma sklame, je, že presúvanie niektorých predmetov je nemožné. Vyčistil by som všetko, aby som pohol stenou, a stále sa nepohne. Pre mňa je viac položiek, ktoré sa nehýbu.
Super super hra
Werry dobré hry
Prežívame na neočakávaných miestach. Jurské prežitie
Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator سیمولیشن nhsw
táto hra je pekná, po naozaj dlhom čase začne nudiť, je fajn, ak sa stále nudíte alebo nemáte s čím tráviť čas. Ale jeho 4 hviezdy pred naším letopočtom to nie je nič extrémne a niekedy sa to pokazí
tvoja hra je na zaciatok velmi dobra, tiez by sa mi pacilo keby sa pozeralo na ovladanie
V tomto divočine simulátor prežitia 3D, musíte bojovať a bojovať za svoj život rozšíriť svoj raft vytvoriť pohodlnejšie miesto pre život a uniknúť z tohto
Táto hra je úžasná!! Hodnotil som to 3 hviezdičkami, pretože som bol veľmi rozrušený, keď po niekoľkých mesiacoch bol môj pokrok preč. Myslím, že sa to stane, keď na chvíľu prestanete hrať.
Paradna hra urcite odporucam vyskusat
Stiahnuť Raft Survival: Prežitie v divočine APK 1.196 Android ...
Raft Survival: Ocean Nomad - Simulator Simulyatorlar iopf
Wow. Miloval som túto hru a bol som rád, že som videl aktualizáciu, dal by som jej 5 hviezdičiek. Ale nikdy som nevidel, že by aktualizácia úplne zničila skvelú hru tak tvrdo na jeden záťah. Prestal som hrať úplne; Teraz, keď aj tie najjednoduchšie úlohy trvajú hodiny, už sa ich nedotknem, pokiaľ sa to nevráti do stavu, v akom to bolo predtým. A všetko je veľmi nečestné, keď hovoríte, že je to hra „zadarmo“, ale ak si ju chcete naozaj užiť, musíte zaplatiť.
Hral som niekoľko dní a urobil som pár nákupov a potom mi hra spadla, musel som ju odinštalovať a znova nainštalovať. Moje údaje hráča sú preč a nie je možné obnoviť nákupy. Vývojár potrebujem pomoc!!! Mám aj snímku obrazovky s ID hráča, ktorú som urobil pred haváriou.
Hra o prežitie lesa. Najlepšie hry na prežitie na PC
V hre môžete použiť iba dva stroje z asi 50 vecí, je to hlúposť, ale hra je zábavná
Vyzerá to skvele na hru o prežitie
iluminát999
táto hra je zábavná! a meškanie, ale to je v poriadku problém je plné úložisko
Pridajte možnosti uloženia hry. Naozaj chcem hrať svoj predchádzajúci svet na svojom druhom telefóne a nemôžem spôsobiť, že hru nemôžem uložiť. A pridajte aj multiplayer. Nechcem sa hrať so svojou rodinou a nemôžem nájsť, kde to je
Som tak unavený z vašich reklám, keď som spustil túto hru, bol som rád, ale keď som uvaril prvé jedlo v peci, môj hlad nie je známy, ale nie, pozriete si prvú reklamu alebo sa zabijete hra vo verzii mod s plnou blokovaním reklám a zdieľam apk a obb na YouTube a mnohých ďalších sociálnych médiách......💔💔💔
Obmedzenie spracovania je naozaj zlé, kým si nekúpim balík 690inr/8$ a smutná časť, že hru nemôžete uložiť, neexistuje spôsob, ako prepojiť herné údaje s e-mailom alebo Facebookom alebo čímkoľvek iným
Blbosť, ale cením tu prácu čo ste do toho dali

Úžasné😄 Som rád, že pridali tlačidlo skoku. Tiež nie je oneskorené
Túto hru som donedávna naozaj miloval. Pridali „procesy“, za ktoré musíte zaplatiť, aby ste mohli v hre urobiť viac, vrátane výroby vody pre vašu postavu a vylepšenia vašej plte, aby sme vymenovali aspoň niektoré. Kedysi som túto hru naozaj miloval a je škoda, že som sa v hre zastavil. Odinštaluje sa čo najskôr.
Najhoršia survival hra, akú som kedy hral. Hlavným a jediným účelom tejto hry je vziať si peniaze. Ak chcete prísť o svoje peniaze, môžete si stiahnuť a hrať túto hru. Najprv som hral normálne bez výplaty. Potom je to dobré. Ale v momente, keď som zaplatil a hra sa nikdy neotvorila, vždy spadne. Tvorcom tejto hry radšej napíšte „ Najprv zaplať, potom hraj hru “. Najhoršia hra
Reklamy sú všade 50 % hry strávim pozeraním reklám. Chcem loziť z bunkeru a mám pozerať 3 reklamy za sebou?! Vážne? Alebo otvorte mapu a reklamu. Keď chcem viac skills sloty v inventári musím pozerať zase reklamy. A samozrejme mám 4 gb ram mobil a toto je jediná hra ktorá laguje každú sekundu aj na 30 fps. Je hrozné vidieť kde táto hra bola v 2018 a teraz 2022 je to úplná katastrofa. Iba peniaze vás trápia. 😕
Ako super hra aspoň sa niečo naučíte o živote
Sotva začínam a nemôžem začať prvú cestu. Točí sa a točí, ale nič nenačíta. EXTRÉMNE frustrujúce. Okrem toho musíte zatvoriť reklamy vždy, keď sa hra spustí a prosí vás, aby ste minuli peniaze. Zbavte sa toho. Peniaze miniem AK budem chcieť. Prestaňte žiadať hráčov chamtivosťou.
Mechaniky tvorby hier sú neporiadok. V súčasnosti trvá vytvorenie dostatočného množstva základných predmetov pre jednu kovovú stenu 310 minút
Hra je veľmi zábavná so skvelou grafikou a neobsahuje žiadne, ak vôbec, reklamy, ktoré sa objavia! Má to pekný návod a neumierate rýchlo. Celkovo to MILUJEM!
Hra je skvelá, rád by som si rozdelil zásoby ako drevo alebo klince atď., ak by ste to mohli napraviť. Žiadam o online verziu pre viacerých hráčov, hrajte s priateľmi a ďalšími ľuďmi, máte sa skvele, ak to robíte tak dám 5 hviezdičiek.
Hra je už opravená a ja sa opäť vraciam k zábave. Len si prajem, aby sa otvorili všetky ostrovy a písmo bolo väčšie. Pre ľudí s problémami s očami je ťažké čítať bez lupy. Tiež by som chcel vedieť, čo znamenajú farebné ikony nad ostrovmi.
Veľmi zlá hra. VEĽMI!!!!!
Najhoršie sa to bude asi v tom istom čase sa na teba myslím že je v tom istom čase sa na teba myslím že je to najhoršie na Slovensku
Neviem ako predchadzajuce verzie.....ale hra je dobra a tiez vodna ako ine hry.
Racing Fever: Moto রেসিং hfu
najhoršia hra
Prežiť hrdinu pomohol zvyčajným dreveným lopatkom, ktorý pribil na brehy vĺn. ... To je veril najväčší vplyv Príbeh História Scots Survival Alexandra
Najnovšia aktualizácia problém nevyriešila a výroba zdrojov trvala viac ako 3 hodiny! Čo robíš? NEPLYNUJTE ŽIADNY ČAS ANI PENIAZE NA TÚTO HRU! NESŤAHOVAŤ!
Tato hra je veľmi dobrá viskušajte.
celkom fain.
Velmi donbrá hra ale no seka sa mi
Najlepšia hra
iná zábava, ako keď tam nie je wifi, pokrok sa neuloží