Post by muwalmuharsu on Feb 12, 2022 16:11:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Makeup Beauty Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Makeup Beauty Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody glitch primogems ▞▞▞
▞▞▞ Candy Makeup Beauty Game 2022 version ▞▞▞
cukierki Make beau...
Gra bardzo ogólnie fajna i dużo fajnych miejsc. Denerwujące są reklamy. A przez niektóre trzeba czasem wychodzić z gry.
Jest tylko do 10 a potem nie można
To dobra gra, lubię ją
A u mnie jest wszystko ok . Tylko kiedy można oglądać wchodzę na tą grę to się zacina i ja mam tableta Lenovo.
Ponieważ to nie jest instalowane na czas, musisz klikać raz za razem, aby mieć tę gwiazdkę
Sugerował gra. Gram w nią w kółko.
Kocham tą grę. Cukierkowy makijaż to piękna gra. ☺.
Ta gra wcale nie jest fajna, proszę nie zatrzymuj się, mam tę grę, ale jest naprawdę nudna, ponieważ zdjęcia wyglądają zabawnie, w rzeczywistości jest naprawdę okropna
Ale ta gra jest bardzo gupia okazało się, że jest płatna
Zawsze tylko jedna rzecz
Nie grałam w to grę ale myślę, że jest supet
To urocza gra☺️
Uwielbiam gry. Ale tak wiele poziomów. Mogę się nudzić do gry! I ostatnia przy kasowaniu! Jestem teraz downlode agean. nie mogę usunąć do następnego razu. Uwielbiam grać!...
Zainstalowałam i głupie
Ta gra jest najgorszą grą, nie pobieraj jej lub pożałujesz, że salon fryzjerski nie działa i nie możesz nawet zmienić butów i możesz nosić tylko koszulę, a nie suknię
Możesz stworzyć więcej gier z cukierkowym makijażem, abyśmy mogli grać w więcej gier i oceniać gry, dziękuję! 🎁🎁💐💐💐💐🎁🎁🎁🎁
Candy Makeup Beauty Game Diverse ayf
To jest bardzo piękne
Daję tej grze gapiów, ponieważ kiedy ją ubierasz, nie możesz jej dokończyć, nie ma takiej kontroli ✔️ nawet włosy, więc zmień to i są te same poziomy, więc zmień
To najgorsza gra, ponieważ po ukończeniu jednej części mój telefon zawiesza się i zaczyna się od początku, więc w tym przypadku jak mogę ukończyć poziomy ??😡😡 więc proszę zrób coś .... 😐😐
Gdy maluje jej usta na czarno wyłącza mi się cała gra XD LOL
To było świetne, a także uwielbiam to, że możesz użyć wszystkiego, co jest cukierkiem i zamienić go w makijaż, jeśli to czytasz, niż pobrać to teraz
Chciałbym móc dać jej 0 gwiazdek ✨ wiesz dlaczego, ponieważ pierwszą rzeczą, kiedy uruchomiłem tę grę, było to, że zadziałało, ale kiedy wszedłem na poziom 1, przestało działać, nie mogłem też grać .... I na początku Pomyślałam 💭że to będzie zbyt ekscytujące, ale nie dam temu BRAKU ☹️👎🏻
Alisha jest pięknem Alisha jest pięknem
Ciągle się zawiesza i mój telefon działa wolno
Tak bardzo kocham tę grę. Kontrolery , grafika , backroundy itp . wszystko w porządku. Jednym problemem jest to, że oceniłem tę grę na 4 gwiazdki, ponieważ większość gier jest zablokowana, które musisz kupić, i wyświetla dużo reklam, gdy jesteś w środku gry. Ale byłoby też lepiej, gdybyś mógł odblokować inne elementy gry, oglądając filmy lub odblokowując je, grając. Naprawdę nie mam problemu z reklamami, ale podczas grania jest to denerwujące. Ale ja to kocham .
1. W porządku, ale dodaje więcej😠 2. to bardzo nudna gra 😲
To dobrze, ale większość narzędzi jest zablokowana i trzeba za nie zapłacić! Nie polecam!
Spr polecam jak cała moja rodzina.😝😝🎃🎃wesołego halloween 😀!
Candy Makeup Beauty Game Priložnostne aue
Szkoda, że są te nieznośne reklamy ale apka jest super polecam i trochę za długo się pobiera
UWIELBIAM TĘ GRĘ!!!!😀😀To naprawdę mnie uszczęśliwia. To naprawdę fajna gra. Jest bardzo przyjemna. Przez długi czas szukałem gry o makijażu, a kiedy ją znalazłem, była to najlepsza gra w historii. Mogę tylko powiedzieć, że jest to najlepsza gra, w jaką kiedykolwiek grałem, i mam nadzieję, że stworzycie więcej takich gier, ponieważ ta gra zapiera dech w piersiach. 😎😎😎, ale ich nam jeden problem, gdy kiedykolwiek kładę rumieniec na policzkach modelek na policzkach czarnych Proszę spróbować rozwiązać ten problem.Przepraszam, jeśli tak dużo napisałem. 😂😂😂.
Gra sama w sobie była dobra, ale rumieniec wyglądał. czarny lub szary dla każdego koloru, z wyjątkiem zielonego i niebieskiego
To świetnie, ale kiedy dodasz rumieniec, wygląda na czarny, poza tym podoba mi się też ta gra, ale ludzie rozmawiają o reklamach i żadne reklamy nie pojawiają się tylko wtedy, gdy chcę coś z reklamą, więc chcę mieć fryzurę w dół ale w każdym razie to wszystko co powiem
Ta gra jest super są słodycze a ja je kocham
Jak, aby pobrałam, aby mi się telefonicznie połączyło i jak jeździłam Aplikowałam, aby wszystkie aplikacje wszystkie aplikacje się skasowały: nie polecam'(

Bo to lubię
Podoba mi się ta gra, ponieważ uczy makijażu jak wiele ładnych stylów
Trochę się zacina ale jest
Harvest.io – Farm-Arcade in 3D Simulation cfkh