Post by muwalmuharsu on Feb 12, 2022 16:23:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hotel Frenzy: Home Design ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hotel Frenzy: Home Design IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ לפתוח סיבולת ▞▞▞
▞▞▞ Hotel Frenzy: Home Design 2022 version ▞▞▞
זה משחק מהנה, ונהניתי ממנו עד נקודה מסוימת. עם זאת, ברגע שאתה מגיע לרמות מסוימות, הם הופכים את זה לבלתי אפשרי להצליח בלי להשתמש בבוסטרים. בדיוק כמו רוב המשחקים האלה, המאיצים אינם בלתי מוגבלים, מה שהופך אותו לעוד משחק שמנסה להשיג את הכסף שלך. אם משחקים כמו זה הציעו חברות במחיר סביר שהציעו דברים שנדרשים על מנת להתקדם, אז אולי אמשיך לשחק בהם. עם זאת, למרות שזה היה כיף, אני צריך את הכסף שלי יותר מהם.
מאבדים כוכב כי בסוף הרמה אפשר לצפות במודעה כדי לקבל עוד אורח אחד שאני אוהב אבל אין כפתור אישור לאפשרות לקבל 3 אורחים עבור 40 אבני חן. אז פוצצתי 40 אבני חן שאגרתי כשיכולתי לעבור את הרמה עם אחד מהכוח שלי ששמרתי או מודעה אחת. חוץ מזה תכונה מעצבנת משחק מעולה
אני אוהב את זה אני ברמה 11 וזה מהנה לשחק אם יש לי בעיות אז אני אספר לך מאוחר יותר על המשחק הזה
המשחק היה בסדר אני מקבל 3 נקודות וחשבתי שבסוף השבוע והפוסט רציתי משהו בשביל הכיף
יותר מדי פרסומות
אני אוהב את המשחק אבל אני לא אוהב את זה אני צריך לקנות אבני חן או שאני לא יכול להמשיך הלאה.
אני מבין שמפתחים צריכים להרוויח כסף, אבל המשחק הזה, למרות שהוא מהנה, דורש ממך להוציא הרבה כדי לקנות אבני חן כדי להמשיך. אני מעדיף לשלם עמלה חד פעמית. נאלץ למחוק. שחקו אם אתם רוצים להוציא הרבה!
כי זה לוקח הרבה זמן להוריד
אני לא יכול לפתוח את המשחק למרות שיש לי חיבור אינטרנט חזק מלא אז אני יכול לתקן את זה באולם כי אני מקווה שאוכל לשחק במשחק הזה וגם לתקן את זה תודה רבה
Hotel Frenzy: Home Design Cabaran chx
הם הופכים חלק מהלוחות האלה לקשים להפליא, זה מרמה באופן אקראי, למשל. רמות התאמת החדר שאמורות להיות הכי קלות, עכשיו פתאום אורח מזמין פעמיים בשני החדרים בצבע זהה, פעמיים.... אתה יכול לערבב התאמה רק פעם אחת, לפעמים בכלל לא.פני החיוך מאתגרים, כולם רוצים את הארוחה הכי קשה, זה הכי רחוק, ואפילו משודרג לגמרי....בלתי אפשרי. אין דרך להאיץ את העובדים, אלא אם כן יש לך חבילת סילון שהיא כמות מטורפת של אבני חן. אני
זמן קצר לאחר תחילת המשחק הוא מנסה להכריח אותך לקשר לפייסבוק...לא יתן לך להתקדם בלי. הוסר!
איזה דפוק מוחלט החבר'ה האלה, הם לא הצליחו למצוא את דרכם החוצה מחדר ריק. טענתי את המשחק רק כדי לגלות שההתקדמות שלי נמחקה ואני צריך להתחיל מאפס. נמאס לי מכסף, כמו גם קניתי חבילות לחיזוקים, אבני חן וכו' וגם זה הלך. אל תסמוך על המפתח הזה כי אני לא מוריד יותר משחקים מהם.
זה לא משחק רע אבל הסיפור די מעורר התנגדות. המפתחים הם בעליל מחברה שנשלטת על ידי גברים והדיכוי של הדמות הנשית מאוד שוחק בעיני.
מאוד כיף ומאתגר ואני רק רוצה להמשיך לשחק בו, מצפה לעדכונים כדי לראות מה חדש. מפתחי עבודה נהדרים!
לא מספק אבני חן שזכו בו על ידי שחקן. יותר מ-3 הזדמנויות, אבני החן שזכו לאחר שעבר את הרמה החמישית ברציפות לא הוענקו. בתחילה אהבתי את משחק האסטרטגיה של המלון הזה כי הוא לפחות הכיל אלמנט אחר, העיצוב של הנכס, אבל אלא אם התקלה הזו תתוקן, אני אמחק אותה.
לא מקבלים מספיק יהלומים לשדרוג בחנות, הרבה מטבעות אבל צריך יהלומים ומטבעות (כמובן שאפשר לרכוש אותם). כמו כן, אפילו במהירות שיא, אני נאבק עם רמות מעבר ללא בוסטר, ששוב אתה לא מקבל הרבה מהם.
משחק מעולה להעביר זמן.
המשחק ממש כיף, אבל יש יותר מדי פרסומות כדי להפוך אותו למהנה. אני אצפה במודעה, ואז לחץ על כפתור והוספה נוספת תיטען
ממש לא מצליח להגיע לרמות מעבר מבלי שתצטרך להשתמש בבוסטרים שלך. נהיה מייגע לא כיף.
משחק טוב אבל יהיה טוב שיהיו כמה אתגרים/טורנירים כדי להרוויח כסף נוסף ויהלומים
אני די מתרשם מהעיצוב ומהמשחק החלק, אבל רמות מסוימות קשות מדי לעבור אז זה די משעמם. בסך הכל משחק גירוי ממוצע שום דבר מחוץ לקופסה.
גרפיקה זה נחמד. המשחק נראה מהנה אבל כמות התוספות מגוחכת, אחרי כל רמה בין אם אתה רוצה פרס או לא. גם שונא את המגבלה ל-4 מהלכים מראש. זה ממש מעכב את החוויה שלי. בסך הכל אם לא אכפת לך מהתוספות, זה משחק בסדר. הרבה יותר מדי בשבילי. הוסר
המשחק הזה כיף עד שהגעתי לרמה 19, שם נכנס הכסף לקנות את היהלומים האלה. לא יכולתי לעבור אז נאלצתי למחוק
אי אפשר לעבור את הרמה בלי פריט רקטה כשמגיעים לחדר מלון ברקיע 7. גם אם תשדרגו למקסימום, תתקשו לנקות את הרמות האחרונות ללא פריט הבוסטר. אתה צריך לרכוש מזומן או לשחק בפרסומות כל הזמן כדי לקבל משהו או לשחק ברמה הקודמת פעמים רבות כדי לקבל את הפריטים. זה סוג של מתסכל.
בבקשה תקן את בית העץ שלו שחור לחלוטין אני לא יכול לראות מה אני עושה בבקשה תקן את זה בהקדם האפשרי תודה
אבל המשחק הממכר הזה יכול לגרום לך לחכות חודש רק כי אתה לא קונה יהלומים ובטיפשות חיכיתי חחח. המשחק הזה הוא טוב אבל אני באמת מקווה שהמשתמש יכול לעשות משהו אחר במקום פשוט לחכות לתגמולים מכיוון שאתה לא יכול להגיע לרמה אחרת בלי לשדרג. יהלום שימושי מדי, תאמין לי שתצפה במאות פרסומות בשביל זה.
תחילה נתתי לאפליקציה הזו 5 כוכבים, אבל עכשיו אני ממשיך להיתקל בבעיות עם התגמולים על המודעה, כך שלא תוכל לתבוע אותם, כמו גם באירוע החדש, אתה לא יכול לתבוע את התגמולים האלה גם אם תרכוש את כרטיס הזהב. כל כך מתסכל מאוד! אז בעצם אם אתה לא יכול להוציא כסף על האפליקציה הזו אל תנסה לשחק כי לא תגיע רחוק בלי לאסוף את התגמולים לפרסומות. דיווח על בעיה זו מספר פעמים והיא לא תוקנה. ☹️☹️
כמו המשחק זה כיף אבל קנה כרטיס זהב כדי לקבל תגמולים נוספים והוא קפא ברמה 10. הסרתי את זה עכשיו לא יכול לקבל את מה ששילמתי עבורו. אני לא שמח
טוב עם תגמולים ומטבעות כדי לשמור על המשכיות המשחק
זה משחק ממש טוב אבל צריך תיקון, המשחק המשיך להיסגר כל הזמן, נמאס לי אז הסרתי את המשחק הזה 👎לא טוב.
נתתי שני כוכבים כי אני במלון השלישי והמסך משחיר כשאני מנסה לקשט את הלובי. זה מאוד מתסכל... בבקשה תעזרו.
אני נהנה לשחק במשחק הזה אבל אני ברמה 75 ואי אפשר לעבור את הרמה הזו. אני מסרב לשלם תוספות כדי לעבור את הרמות.
נתתי רק 2 כוכבים כי אני מאוכזב מכך שאני לא יכול לשדרג את המלון החדש מכיוון שהוא פשוט הולך לשחור וצריך לעזוב את המשחק בכוח. בבקשה תתקן.
מלון מעוצב שמח
אני אוהב את המשחק בסדר. אני פשוט לא אוהב את מודעות הטיק טוק עם הנחש בתוכו. יש לי פוביה מהם. וכשאני צופה בפרסומות זה צץ. בבקשה אל תראה את זה. עדכון 01-8-22 זה עדיין צץ. אני מסיר את ההתקנה עכשיו.
כמו רוב המשחקים כמו זה, בסופו של דבר אתה מגיע לרמה שאי אפשר להשלים אלא אם כן אתה משתמש בהגברות. וכמובן, כדי להשיג חיזוקים אתה צריך לבצע רכישה. הסרתי את ההתקנה.
שילמתי עבור שתיים מחבילות המשחק, יש לי רק אחת, תיזהר שזה ינצח לך כסף.
משחק מדהים... ברגע שתעברו את המודעות 😅 משחק המלון הזה ממש כיף ואנחנו נעצב. בהתחלה כמות הפרסומות הייתה מאיימת, אבל ברגע שאתה עובר את זה, אתה יכול לראות את המשחק כפי שהוא. אתה גם מקבל הזדמנויות להרוויח אבני חן ומטבעות כדי לעזור לעלות רמות במשחק. הייתי מנסה אם אתה סבלני חחח
Tank Hero อาร์เคด ikud
סיימתי את מלון המכשפות. מתי המלון הבא יוצא בבקשה? תודה. לא באשמתי אני כל כך מהר לעבור את הרמות.
משחק טוב אבל שונא שהדרך היחידה לעבור רמות מסוימות היא רכישת חיזוקי רכישה; מה שלא היה אכפת לי, אבל זה כל הזמן ובהשוואה למחירים של משחקים דומים לי זה קצת הרבה
זה משחק שמסודר בשבילך לבזבז את הכסף שלך. לא משנה כמה תשדרגו את מכשירי החשמל או החדרים. המשחק נועד כדי שתוכל לקנות בוסטרים כדי לעבור את המשחק לשעבר. על מנת לקבל "נקודות", אתה חייב למקם את האורחים בחדרים שהוקצו, ובכן, המשחק מאוגד במקום שהאורחים הכובשים לא יוצאים עד שאתה קרוב להפסיד או שצצו יותר מדי הזמנות... מה שהופך את זה לבלתי אפשרי לנקות את החדרים... או כשהסבלנות הופכת לאדום... אז הם יוצאים מהחדר
אני אוהב את המשחק הזה אבל כשהתקנתי את העדכון המסך שלי נהיה שחור בכל פעם שאני מנסה לטעון את המשחק. ניסיתי להסיר את המשחק ולהתקין מחדש אבל זה עדיין עושה את אותו הדבר. אני כבר לא יכול לשחק. אתה יכול בבקשה לתקן את זה?
אני אתן 5 אבל במשחק יש כמה בעיות שכבר נאלצתי להסיר את ההתקנה ולהתקין מחדש הוא פשוט קופא וכלום לא ניסיתי לתקן את הבעיה אבל אל תלך .. אני אנסה את זה פעם נוספת ואז להסיר את ההתקנה לטוב
המשחק נהדר אבל צריך לחכות לנצח כדי לקבל מלונות חדשים אחרי השניים הראשונים. לא הייתי ממליץ לבצע רכישות במשחקים כי אתה יכול לנצח במהירות את שני המלונות ללא סיוע ואז אין יותר מה לעשות במשחק.
22 באוקטובר 2021, קניתי 110 - יהלומים מפזרים, התשלום הצליח אך לצערי לא קיבלתי את היהלומים. אכזבה גדולה מהעסקה. שלחתי גם אימייל, אנא בדוק את המייל, תודה
אני נותן רק כוכב אחד 😡 בגלל שלקחתי את המשחק אני מקבל את מדיניות הפרטיות ואז זה מראה אחוז טעינה ואז טעינה = 100% אבל המשחק לא מתחיל זה מראה את אותו הדבר טוען טעינה טעינה..... לאחר מכן אני לקחת מחדש אבל זה מראה את אותו הדבר........😡😡😡. אני מסיר את המשחק הזה. אנא פתור את הבעיה הזו😭😭😭
בהחלט טיפשי קשה וללא כסף המשחק הופך לבלתי אפשרי להתקדם אלא אם כן כמובן אתה יכול להרשות זאת לעצמך! אני לא מאמין איך אתה יכול להרגיש טוב עם לבקש כל כך הרבה כסף רק כדי לשחק! אני רק מניד בראשי; איזה בדיחה!
לאחר המתנה למלון השלישי שייפתח. לבסוף .. אבל זה נראה כבעיה .. לאחר ניקוי הרסטו אני לא יכול לקשט שוב. 😥😥😥😥